Friskvård Göteborg

Jamila El Abed Karlberg

Hedens Hälsoklinik Göteborg

Jamila El Abed Karlberg, Leg Naprapat på Hedens Hälsoklinik i Göteborg SV

Leg Naprapat

Psykologisk Coach

Laserterapeut

Välkommen till Muskel & Ryggmottagning!

En god relation till sig själv är det viktigaste här i livet.
Tag Steget IDAG och Må Bättre IMORGON!

Naprapat

Att hjälpa människor till ett friskare liv med ett ökat välbefinnande är det som jag brinner för. Som legitimerad naprapat behandlar jag såväl akuta som kroniska besvär i muskler och leder samt idrottsskador. Vanliga problem man söker för hos en naprapat är huvudvärk, nackspärr, besvär i axlar/skuldror, ryggskott, ischias, knäbesvär med mera. Jag kan också ge Dig råd och tips om effektiv träning och förbättrad ergonomi.

I mer än 25 år har jag arbetat med att hjälpa mina patienter att lindra deras besvär eller helst bli helt smärtfria. Smärta uppstår oftast när samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar optimalt. Därför arbetar jag utifrån ett helhetstänk när jag träffar Dig.

Jag arbetar också med laserterapi  och använder EVRL laser. Det är ett komplement för att behandla smärta, öka hjärnaktiviteten, sårläkning med mera. Du hittar mer information på humanrecharge.com.

Psykologisk coach

Jag har även examen i kognitiv neurovetenskap med inriktning i Positiv Psykologi. Coachningsprocessen bygger på att reflektera och bli medveten om Dina styrkor som tankesätt, känslor, beteenden, värderingar, inre drivkraft och kommunikation.

Jag arbetar även med ledarskaps- och organisationsutveckling. Om Du vet vilka Dina styrkor är kan Du använda dem för att bli en ännu bättre ledare.

Jag vänder mig till både privatpersoner och företag. 

Utbildning

Legitimerad naprapat, Naprapathögskolan Stockholm 1991.

Examen i kognitiv neurovetenskap med inriktning Positiv Psykologi, Skövde Högskola 2017.

 

Välkommen in för en konsultation! 

Hedens Hälsoklinik
Wadmansgatan 9
412 53 Göteborg