Friskvård Göteborg

Maria Holgersson

Mottagning:
Makasih, Göteborg

Maria Holgersson, Massageterapeut, Reflexolog, Yoga Svartvit

Reflexologi

Massageterapi, Lymfmassage

Personlig Vägledning, Mentorskap

Yoga (Hatha, Yin, Nidra)

Meditation

Andningstekniker

Jag driver sedan 2021 Makasih, beläget strax bakom Munkebäckstorget i Göteborg, tillsammans med Kajsa Eklund. På Makasih jobbar jag holistiskt med djupa metoder för att få ditt nervsystem att koppla av, så att läkning kan äga rum.

Det kan göras med olika behandlingsmetoder, eller en kombination av flera. Behandling på bänken kan kompletteras med vidare vägledning som även kan inkludera andning, meditation eller andra övningar. Ju mer tid och energi du är beredd att investera, desto tydligare resultat. Jag erbjuder mentorskap över 3 eller 6 månder för den som verkligen vill göra en djupdykning i sig själv.
Du behöver inte veta exakt vilken behandling som passar dina besvär, du kan boka en mixbehandling. Vi samtalar alltid inledningsvis för att skräddarsy din individuella behandlingsplan.

Jag har varit verksam terapeut sedan 2008, jobbat med gruppträning sedan 2002 och är i grunden legitimerad sjuksköterska. Det senaste decenniet har fört mig djupare in i yoga, meditation och fokus på system som ofta glöms bort, lymfsystemet och fascian exempelvis. Du hittar mig även på Sats där jag håller klasser i yin yoga, body pump och pilates med mera. Framöver är planen att även arbeta med foten i fokus, både funktionellt, strukturellt och reflexologiskt i samarbeta med My foot function som också har sin bas i Göteborg.

Jag har varit verksam terapeut sedan 2008, jobbat med gruppträning sedan 2002 och är i grunden legitimerad sjuksköterska. Det senaste decenniet har fört mig djupare in i yoga, meditation och fokus på system som ofta glöms bort, lymfsystemet och fascian exempelvis. Du hittar mig även på Sats där jag håller klasser i yin yoga, body pump och pilates med mera. Framöver är planen att även arbeta med foten i fokus, både funktionellt, strukturellt och reflexologiskt i samarbeta med My foot function som också har sin bas i Göteborg.